Benoveren of renoveren?

Renoveren Passé? Of Benoveren?

Benoveren? Wat is dat?

Benoveren is beter renoveren. Dat met een grote focus op energiezuinigheid en duurzaamheid. Zorg dragen voor je portemonnee, maar ook voor onze planeet. Hoe je dat doet? Gebruik duurzaam en ecologisch materiaal en hecht belang aan een goede isolatie. 

Isoleren loont!

Een goed geïsoleerde woning brengt heel wat voordelen met zich mee: geen grote temperatuurschommelingen meer, een lagere energiefactuur en meer wooncomfort.
Net omdat je nauwelijks moet verwarmen, stoot je ook veel minder CO2 uit. Een renovatie die zorgt draagt voor het klimaat en dus bijdraagt aan een betere wereld? Ja, dat kan!
Onze partners in crime? Knauf insulation en Gutex.

Met meer dan 40 jaar ervaring in isolatie biedt Knauf Insulation slimme oplossingen voor een betere bouw én een betere wereld. De Heraklith Houtwolplaten zijn een topper in het gamma. Zo vormen zij de ideale isolatieoplossing. Naast hun duurzame karakter en hun lange levensduur, hebben zij nog heel wat andere voordelen:

  • het is een betrouwbaar product
  • met een tijdloze uitstraling
  • is vochtbestendig en schimmelwerend
  • is makkelijk en snel verwerkbaar
  • heeft hoge brandwerendheid

Ook Gutex draagt met zijn ecologische systemen een steentje bij aan de toekomst van onze planeet.

Innovatie oplossingen waarbij zij trouw blijven aan hun oorsprong, met zicht op de toekomst.

Woonbehagelijkheid dragen zij hoog in het vaandel. Alle systemen zijn uitgewerkt met een know-how van formaat, dat dankzij hun jarenlange ervaring als houtisolatiespecialisten.
Ben jij klaar om jouw thuis te voorzien van een upgrade, maar ook een steentje bij te dragen aan onze begeerde planeet? Laten we van start gaan!

Net als bij een renovatie, moeten er ook bij een benovatie keuzes gemaakt worden.
Dat heeft vaak heel wat voeten in de aarde, maar geen paniek!

Bij Hout de Groote staan wij klaar met een waaier aan advies. Zo lichten wij de verschillende mogelijkheden toe en begeleiden wij jou bij het kiezen van dé ideale isolatieoplossing voor jouw droomwoning.

Wens je meer informatie over benoveren?

Neem dan contact op via onderstaand formulier. Wij helpen jou met plezier op weg!

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws

Stalen glazen deuren in Lokeren

Stalen glazen deuren

Ontdek de nieuwste trend in interieurdesign: het integreren van glazen stalen deuren van Steelit®. Met een stijlvolle en trendy uitstraling voegen deze deuren een uniek

Lees meer »