Terras & tuin

Bij Hout De Groote vind je werkelijk al het hout voor jouw tuin. We beschikken over een ruim assortiment van producten om alles van a tot z aan te kleden.

Maak eeen afspraak in onze vernieuwde tuinexpo om onze collectie te bekijken.

Tuinhout

Palen, piketten, constructiehout in alle courante soorten en stockmaten.

Afsluitingen

Schuttingen, klimplantschermen, materialen in hout, aluminium en PVC.

Poorten

Hedendaagse houten poorten, schuifpoorten, draaipoorten.

Speeltoestellen

Speeltoestellen in hout met eindeloze mogelijkheden in aanbouwelementen.

Tuinhuizen

Houten en aluminium tuinsconstructies, voorzetwanden in glas.

Terrasplanken

Terrasplanken in hardhout, zachthout en composiet.

Bekijk ons gamma op stock.

Toebehoren

Toebehoren voor het plaatsen van terrasplanken, worteldoek, onderbalken, terrasdragers.

Onderhoud

Onderhoud van tuinhout en terras met duidelijke video instructies.

Alles voor terras en tuin

Niets is zo aangenaam om vanaf de lente, bij de eerste zon, buiten te zitten in je tuin.  Bij Hout De Groote is de inrichting van dit buitenleven een belangrijk onderdeel.

Of je nu op zoek bent naar de perfecte afrastering, een charmante tuinpoort, een speelplaats voor uw kinderen, een pittoresk tuinhuisje, duurzame terrasplanken, of zelfs hulp bij het onderhouden van je buitenruimte, tuinhout is het veelzijdige materiaal waar u naar op zoek bent.

Tuinhout voor Diverse Doeleinden

  • Palen, Piketten en Constructiehout: Tuinhout komt in allerlei soorten en stockmaten. Palen en piketten zijn essentiële elementen bij het bouwen van hekken, terwijl constructiehout kan worden gebruikt voor het maken van diverse buitenprojecten, van plantenbakken tot meubels.
  • Afsluitingen: Of je nu op zoek bent naar privacy of gewoon een mooi accent voor je tuin, er zijn verschillende opties beschikbaar. Van klassieke houten schuttingen tot moderne materialen zoals aluminium en PVC, er is voor elk wat wils.
  • Poorten: Poorten dienen niet alleen als toegang tot uw buitenruimte, maar ze kunnen ook een stijlvolle toevoeging zijn. Houten tuinpoorten komen voor in diverse ontwerpen, waaronder schuifpoorten en draaipoorten, die perfect passen bij de esthetiek van je tuin.
  • Speeltoestellen: Voor gezinnen met kinderen zijn houten speeltoestellen een fantastische aanvulling op de tuin. Ze bieden eindeloze mogelijkheden voor plezier en avontuur, met aanbouwelementen om de speelruimte aan te passen aan de behoeften van je kinderen.
  • Tuinhuizen: Tuinhuizen zijn niet alleen functioneel voor opslag, maar ze kunnen ook dienen als een schilderachtige ruimte om te ontspannen en te genieten van je tuin. Ze zijn verkrijgbaar in zowel houten als aluminium constructies, met voorzetwanden in glas om de natuurlijke schoonheid van je tuin te behouden.
  • Terrasplanken: Een goed aangelegd terras is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Tuinhout biedt verschillende soorten terrasplanken, waaronder hardhout, zachthout en composietmaterialen. Kies de beste optie die past bij je stijl en budget.
  • Toebehoren: Het juiste gereedschap en accessoires zijn essentieel bij het bouwen en onderhouden van je buitenruimte. Denk aan worteldoek, onderbalken en terrasdragers om ervoor te zorgen dat je project duurzaam en goed ondersteund is.
  • Onderhoud: Een van de voordelen van tuinhout is dat het, mits goed onderhouden, jarenlang meegaat. Ontdek duidelijke video-instructies voor het onderhouden van je tuinhout en terras, zodat ze er altijd op hun best uitzien.
 

Kortom, tuinhout biedt een schat aan mogelijkheden om uw buitenruimte te transformeren en aan te passen aan uw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar functionele elementen zoals afrasteringen en poorten, of naar een ontspannende oase met een tuinhuis en terras, tuinhout is de sleutel tot het creëren van een prachtige buitenomgeving. 

Bekijk het uitgebreide assortiment op voorraad en maak van je buitenruimte een ware bron van trots en plezier.

Ruim aanbod: bekijk onze catalogi

Wij zijn verdeler van diverse merken zodat je zeker iets naar je zin terugvindt. 

Blader gerust door de verschillende catalogi en brochures:

TraumGarten

Op zoek naar specifiek tuinhout of tuinmateriaal?

Vind je niet meteen wat je zoekt? Of heb je nog vragen over je tuinproject? We helpen je met veel plezier verder.
Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)