Poorten

Schuifpoorten en draaipoorten

Bij Hout De Groote vind je allerlei poorten in hout. Zowel schuifpoorten als draaipoorten.

Bezoek onze vernieuwde tuinexpo.

houten tuinpoorten

Exterior Living: tijdloos design

Met deze uitgebreide collectie houten poorten kies je voor een tijdloos design met een duurzaam karakter.

Elk detail wordt immers zorgvuldig overwogen, van het handmatig selecteren van het beste hout tot de nauwkeurige afwerking.

Deze poorten worden volledig op maat gemaakt en bieden de juiste balans tussen privacy, veiligheid en stijl, zodat je in alle rust van je woning en tuin kunt genieten.

vertikale beplanking

Hedendaagse houten poorten op maat

De poorten worden vervaardigd met behulp van een sterke pen- en gatverbindingstechniek, wat resulteert in uitzonderlijke stevigheid en kwaliteit. Het hele proces, van concept tot fabricage, gebeurt in België. 

Met een stevig kader van 58 x 140 mm worden vervormingen voorkomen, waardoor deze poorten een hoog niveau van duurzaamheid en kwaliteit behouden. 

Zowel schuifpoorten als draaipoorten worden met oog voor detail afgewerkt en kunnen worden voorzien van passende automatisering.

Trek de stijl door met poortpanelen en bekledingsopties

Om je tuin in dezelfde stijl af te sluiten, bieden we bijpassende poortpanelen aan voor veel van onze houten poorten.

Daarnaast heb je een ruime keuze uit verschillende designs voor de horizontale of verticale bekleding van je poort, met opties zoals een vlak profiel of geribd profiel, gesloten of open beplanking.

Zo kun je de uitstraling creëren die het beste bij jouw tuin past.

hedendaagse houten poorten
duurzame houten poorten - draaipoorten

Duurzame houtsoorten voor gegarandeerde kwaliteit

Bij elke poort wordt het meest duurzame hout zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd, waaronder den, iroko, padoek en thermowood.

Dit garandeert een uitstekende kwaliteit en draagt bij aan de duurzaamheid van onze poorten. Door te kiezen voor deze duurzame houtsoorten ben je verzekerd van een poort die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook lang meegaat.

Kies voor deze houten poorten en ervaar de perfecte combinatie van tijdloos design, duurzaamheid op maat en hoogwaardige afwerking.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder onze catalogus.

Houtland: houten tuinpoorten in elke stijl

Op zoek naar poorten? Bekijk onze grote keuze in verschillende houtsoorten en stijlen. Er zit zeker iets bij dat bij je woning past. Hieronder alvast een greep uit ons assortiment. Bekijk zeker de brochure voor de complete info.

poortpalen

Poortpalen

We hebben poortpalen in verschillende houtsoorten: grenen, azobé, afromosia, okan, eik, padouk… Naast poortpalen kunnen we ook zuilen voorzien die hol zijn vanbinnen. Ideaal om een telefoondraad of electrische kabel aan te brengen. Ook brievenbussen kunnen geïntegreerd worden.

Draaipoorten

Draaipoorten zijn er in alle uitvoeringen, met horizontale of vertikale latten. Uitvoering is mogelijk in goed doorzichtig, beetje doorzichtig of volledig dicht voor complete privacy.

Je kan ook bij elke poort opteren voor een elektrische opener. Deze is te bedienen vanop een binnenpost en/of klavier op de poort. De automatisatie kan zowel ondergronds als bovengronds geplaatst worden. Meer uitgebreide informatie hierover vind je terug in onze catalogus.

draaipoorten
schuifpoorten

Schuifpoorten

De schuifpoorten van Houtland maken deel uit van de omheining vooraan. Naast de schuifpoort kan een zuil voorzien worden met geïntegreerde brievenbus, en ook een draaipoort (1m) ernaast behoort tot de mogelijkheden.

Automatisatie kan ook bijgeleverd worden. Bekijk onze catalogus voor meer opties.

Voor gedetailleerde informatie over elk specifiek model en hun eigenschappen: bekijk hieronder de catalogus.

Stel je vraag

Wil je een prijs weten, of vragen wat we op voorraad hebben? Vul dit formulier in en we antwoorden je snel terug.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)