Afsluitingen

Afsluitingen in verschillende vormen en kleuren

Bij Hout De Groote vind je verschillende afsluitingen in zowel hout- als composietmaterialen.

Ontdek alle mogelijkheden in onze vernieuwde tuinexpo

afsluiting Exterior living

Exterior Living: de perfecte tuinafsluiting

Bij het selecteren van de juiste tuinafsluiting zijn er enkele belangrijke aspecten om rekening mee te houden.

Je hebt verschillende opties als het gaat om tuinschermen en klimplantschermen, die beide unieke voordelen bieden.

klimplantschermen

Schuttingen en klimplantschermen

Als je de voorkeur geeft aan een tuinafsluiting met een natuurlijke charme, kun je kiezen voor schuttingen opgebouwd uit natuurlijke vezels. Deze zijn verkrijgbaar in mat of rol. Voor een levendige uitstraling in je tuin kun je klimplantschermen gebruiken, waarop je klimplanten vrij kunt laten groeien. Dit is ideaal voor het creëren van verticaal groen zonder veel ruimte te verliezen.

Design

Je hebt de keuze uit tuinafsluitingen met horizontale of verticale beplanking. Elk type tuinscherm creëert een ander lijnenspel. Je kunt kiezen tussen fijne latjes, brede planken of een combinatie van beide, afhankelijk van wat het beste bij jouw tuin past. Daarnaast kun je ook een onderscheid maken tussen tuinschermen en tuinwanden. Bij tuinschermen zijn de palen zichtbaar, terwijl tuinwanden zoals de Toba en de Eterno de palen achter het scherm hebben, waardoor er een visueel doorlopende wand ontstaat zonder onderbreking.

vertikale beplanking
Exterior Living Materiaalkeuze

Materiaalkeuze

Het kiezen van het juiste materiaal voor je tuinafsluiting is afhankelijk van je levensstijl en voorkeuren. Als je bijvoorbeeld geen groene vingers hebt, dichtbij drukke wegen woont of in een dichtbebost gebied, is het wellicht verstandig om te kiezen voor onderhoudsvriendelijke materialen zoals aluminium en WPC.

Hout daarentegen brengt met zijn unieke karakter een prachtige charme naar je tuin. Zorg ervoor dat je altijd de beste en meest duurzame materiaalsoorten selecteert, waarbij je aandacht besteedt aan de kleinste details. Op die manier kun je zorgeloos genieten van jouw tuin, tot in de puntjes verzorgd.

Meer info en benieuwd naar de modellen? Bekijk hieronder de catalogus.

Houtland: eindeloze mogelijkheden

Op zoek naar een specieke afsluiting in hout? Zoek niet verder, Houtland heeft het allemaal. Hieronder alvast een greep uit ons assortiment. Bekijk zeker de catalogus voor de complete info.

drukgeïmpregneerde afsluiting

Ruime keuze aan hoogwaardige omheiningen

Houtland biedt een uitgebreide selectie van verschillende houten omheiningen, waaronder het Excellent, Horizontaal, Verticaal, Patio, Milo, Alina, Vario, Park, en Horizon model.

Elk model is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om aan verschillende stijlvoorkeuren en tuinbehoeften te voldoen. Van natuurlijk grenen drukgeïmpregneerd tot luxueus padouk, er is een breed scala aan houtsoorten beschikbaar om aan uw persoonlijke voorkeur te voldoen.

Uitstekende eigenschappen voor duurzaamheid en privacy

Elke houten omheining van Houtland is ontworpen met uitstekende eigenschappen voor duurzaamheid en privacy.

Denk hierbij aan speciale afschuiningen op de planken om directe doorkijk te voorkomen, onzichtbare schroeven aan de achterkant voor een naadloze uitstraling, verstelbare scharnieren voor een gemakkelijke installatie en onderhoud, en hoogwaardige sloten voor optimale veiligheid. Met deze eigenschappen kan je genieten van zowel de esthetische aantrekkingskracht als de functionele voordelen van jouw houten omheining.

duurzame afsluitingen
Houtland afsluitingen

Luxueuze afwerking en vakmanschap

Houtland’s omheiningen zijn ontworpen en vervaardigd met aandacht voor detail en vakmanschap.

Elk model heeft zijn eigen unieke eigenschappen, zoals brede horizontale planken, afgeschuinde latten, of een combinatie van brede en smalle verticale planken voor extra karakter. De afwerking is luxueus en duurzaam, met hoogwaardige materialen zoals inox schroeven en bevestigingen.

Of het nu gaat om een scherm of een poort, Houtland biedt omheiningen die zowel stijlvol als functioneel zijn, zodat je in alle privacy van jouw tuin kunt genieten.

 

Voor gedetailleerde informatie over elk specifiek model en hun eigenschappen, raadpleeg de catalogus hieronder of maak een afspraak.

Stel je vraag

Wil je een prijs weten, of vragen wat we op voorraad hebben? Vul dit formulier in en we antwoorden je snel terug.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)