Interieur

Ontdek de tijdloze schoonheid van houten en laminaatvloeren, parket en het belang van juist onderhoud. Een opwaardering voor je interieur!

Bekijk onze collectie en leer hoe je je vloeren kunt laten stralen.

Maak een afspraak in onze showroom om onze collectie te bekijken.

Vloerbekleding

Laminaatvloeren, vinylvloeren, fineerparket, meerlaagsparket en massieve plankenvloeren

Onderhoud

Onderhoud van vloerbekleding

Andere

Trappen, plafonds, deuren…

Vloerbekleding

Als je op zoek bent naar een mooie en duurzame vloer voor je interieur, dan zijn laminaat, vinyl, fineerparket, meerlaagsparket en massieve plankenvloeren allemaal goede opties.

Laminaatvloeren

Duurzaamheid en stijl

Laminaatvloeren zijn bekend om hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Ze zijn perfect voor drukbezochte huishoudens en bieden een breed scala aan ontwerpmogelijkheden. Met laminaat kun je de uitstraling van hout, steen of tegels in je interieur brengen zonder het prijskaartje van echte materialen.

Vinylvloeren

Onderhoudsgemak en waterbestendigheid

Vinylvloeren zijn een uitstekende keuze voor ruimtes waar vocht aanwezig is, zoals keukens en badkamers. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in diverse stijlen, inclusief realistische hout- en steenpatronen. Vinyl biedt comfort onder de voeten en is perfect voor gezinnen.

Fineerparket

Elegantie en betaalbaarheid

Fineerparketvloeren zijn een budgetvriendelijke optie die niet aan stijl inboet. Ze combineren de warmte van echt hout met een dunne houtfineerlaag op een onderliggende plaat. Fineerparket is een voordelige manier om de luxe uitstraling van hardhout in je huis te halen.

Meerlaagsparket

Veelzijdigheid en stabiliteit

Meerlaagsparket, ook wel bekend als lamelparket, biedt de stabiliteit van meerlagig hout en kan op verschillende ondergronden worden geïnstalleerd. Het is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een duurzame en veelzijdige vloer met de schoonheid van echt hout.

Massieve Plankenvloeren

Tijdloze schoonheid

Als je op zoek bent naar tijdloze elegantie, is massieve plankenvloer de beste keuze. Deze vloeren zijn gemaakt van massief hout en kunnen worden geschuurd en opnieuw afgewerkt om hun oorspronkelijke glans te behouden. Massieve plankenvloeren worden na verloop van tijd alleen maar mooier.

Onderhoud

Het onderhoud van je vloeren, of het nu laminaat, vinyl, fineerparket, meerlaagsparket of massieve plankenvloeren betreft, is van vitaal belang om hun schoonheid en duurzaamheid te behouden.

Regelmatig onderhoud, zoals vegen, stofzuigen en dweilen, helpt niet alleen om stof en vuil te verwijderen, maar voorkomt ook slijtage en krassen.

Het tijdig aanpakken van vlekken en morsingen is cruciaal om blijvende schade te voorkomen. Bovendien is het aanbevolen om de specifieke onderhoudsinstructies van de fabrikant te volgen, zoals het gebruik van geschikte reinigingsmiddelen en periodieke behandelingen zoals het opnieuw afwerken van houten vloeren.

Door zorg te dragen voor je vloeren, kun je ervoor zorgen dat ze jarenlang meegaan en er altijd als nieuw uitzien, wat bijdraagt aan de uitstraling en waarde van je interieur.

parket van lamett

Trappen, plafonds, deuren

Maar je kan bij ons meer bekijken dan enkel vloeren.

We bieden namelijk ook prachtige oplossingen voor houten trappen, plafonds en deuren om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen.

Houten trappen stralen tijdloze elegantie uit en kunnen worden aangepast aan jouw stijl, of het nu gaat om een klassieke, moderne of rustieke uitstraling.

Onze plafonds voegen warmte en karakter toe aan elke ruimte en kunnen worden aangepast met verschillende afwerkingen en profielen.

Daarnaast kunnen houten deuren een opvallend element worden in je interieur, waarbij je kunt kiezen uit diverse houtsoorten en ontwerpen die perfect passen bij de rest van je inrichting.

Of je nu op zoek bent naar een samenhangende look voor je hele huis of een uniek accent wilt creëren, onze houten oplossingen bieden talloze mogelijkheden voor het verfraaien van je leefruimte.

Maak een afspraak

We reserveren graag tijd voor jou om je interieurwensen te bespreken. Kies een moment dat voor jou het beste uitkomt en boek een afspraak in onze showroom.