pellets

4 redenen om te verwarmen met pellets

Het winterseizoen is aangebroken en dat wil zeggen: hoogtijd voor knusse avonden onder een gezellig dekentje, vergezeld van een lekkere warme chocolademelk en een leuke feelgood film terwijl de open haard brandt. Of wacht nee… nog beter: terwijl de pelletkachel brandt!

Ja hoor, verwarmen met pellets biedt heel wat voordelen. Wij zetten ze hieronder voor jou op een rijtje:

 

1. Verwarmen met pellets is goed voor het milieu.

Moeder aarde zal je dankbaar zijn, want pellets zijn een erg milieuvriendelijke grondstof om je mee te verwarmen. Zo worden ze gemaakt uit afval van houtzagerijen, waardoor er geen enkele boom gesneuveld wordt tijdens het productieproces. Daarnaast hebben pellets een erg lage vochtigheidsgraad, wat bijdraagt aan een propere verbranding.

2. Een pelletkachel is supergebruiksvriendelijk.

Eenvoud siert, ook in dit geval. Een pelletkachel zet je eenvoudig aan en uit met een simpele druk op de knop. Geen gezwoeg met houtblokken en krantenpapier, neen met dit systeem verzekeren wij jou een knusse, rustige winter zonder zorgen.

3. Pellets bieden een hoog rendement

Verwarm je met pellets, dan is er van energieverspilling geen sprake. Bij hout de Groote bieden wij enkel pellets van de hoogste kwaliteit met DIN plus – of En plus certificering, wat een optimaal rendement en een minimale vervuiling garandeert.

4. Verwarmen met pellets is zuinig

Een goedkopere manier van verwarmen? Moeilijk! Dat enerzijds door het hoge rendement van de toestellen voor verwarming met pellets en de topkwaliteit van de brandstof zelf, maar ook door de voordelige aankoopprijs van de pellets.

 

Je leest het: enkel goed nieuws!

En wij doen er graag nog een schepje bovenop, want bij Hout De Groote ben je aan het juiste adres voor pellets van de hoogste kwaliteit.

Ben je op zoek naar pellets en wil je meer informatie?

Kom dan eens langs, of vul onderstaand formulier in. We contacteren je snel terug.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws

Stalen glazen deuren in Lokeren

Stalen glazen deuren

Ontdek de nieuwste trend in interieurdesign: het integreren van glazen stalen deuren van Steelit®. Met een stijlvolle en trendy uitstraling voegen deze deuren een uniek

Lees meer »