Vacature Vrachtwagenchauffeur met ervaring(CE)

Functieomschrijving

Onze houthandel in Lokeren zoekt een ervaren vrachtwagenchauffeur (rijbewijs CE) om deel uit te maken van ons dynamisch team.

Jouw dag begint met het zorgvuldig laden van je vrachtwagen, waarna je onze producten – voornamelijk hout – aan huis levert bij zowel particulieren als bedrijven.

Het veilig en efficiënt laden en lossen van de vrachtwagen, met behulp van de kraan, is een essentieel onderdeel van je takenpakket. Veiligheid op de weg en op de werkplek staat bij ons hoog in het vaandel.

Profiel

We zoeken iemand die ervaring heeft als vrachtwagenchauffeur (rijbewijs CE), communicatief vaardig is, en beschikt over een behulpzame en gemotiveerde instelling.

Als je graag de handen uit de mouwen steekt en een positieve bijdrage levert aan een hecht team, dan zijn we op zoek naar jou.

Ons aanbod

Wij bieden binnenlandse ritten aan, wat betekent dat je elke avond thuis bent. Bij ons vind je een boeiende, gevarieerde en uitdagende voltijdse job in een familiale sfeer.

We bieden een marktconform salaris dat aansluit bij je ervaring. Na een positieve interim-periode krijg je een vast contract in dagdienst.

Wil je meer weten over deze functie?

We horen graag van je!

Bel ons op: 09/348.31.09 of kom langs.