Vacature Schrijnwerker / Magazijnier

Over de functie

We zijn voor onze houthandel in Lokeren op zoek naar een enthousiaste en gedreven schrijnwerker/magazijnier die klaar is voor een dynamische rol. In deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor een breed scala aan taken.

Als magazijnier ben je betrokken bij het opvolgen van de voorraad, het klaarzetten van bestellingen en het voorbereiden van materialen voor onze klanten.

Als schrijnwerker sta je in voor het zagen van panelen, frezen, het afboorden van plaatmateriaal en het klaarzetten van klantorders.

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand die nauwkeurig kan werken en een passie heeft voor het vak. Of je nu leergierig bent en graag je kennis wilt uitbreiden, of je hebt al ervaring als schrijnwerker en bent op zoek naar een minder zware rol, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Je voelt je op je gemak met machines zoals paneelzagen, freesmachines en kantenafboorders.

Het is een voordeel als je kennis hebt van CNC, ervaring hebt met het besturen van een heftruck en werken in een houtwerkplaats, maar dit is geen vereiste.

De locatie van het werk is ons magazijn in Lokeren, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (de lijnbus stopt voor de deur en het station is op 10 minuten loopafstand).

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en gevarieerde functie in een familiale werkomgeving waar teamspirit centraal staat. Je krijgt een marktconforme vergoeding op basis van je ervaring.

Wil je meer weten over deze vacature?

We horen graag van je!

Email ons, of bel ons op: 09/348.31.09