Hout De Groote, enkel kwaliteitshout

adminNieuws

kwaliteitshout hout de groote

Enthousiaste zaakvoerders Filip en Johan zorgen samen met hun team van experts voor het ruimste aanbod aan kwaliteitsmaterialen en topadvies afgestemd op de behoeften en noden van de klant.

Kwaliteitshout van de houtexpert

Kwaliteitshout kunt u definiëren in de enge of in de brede zin. In de enge zin is kwaliteitshout het gedeelte van de stam dat zonder enig gebrek is. Daarnaast kunt u dit in de breedste zin definiëren als hout dat een hoogwaardige toepassing kent (fineer, meubelindustrie, binnenhuisinrichting …). Bij ons kunt u rekenen op het beste van het beste!

In onze nieuwe toonzaal heeft u een ruime keuze uit allerlei materialen. Er is hout voor bouw-en renovatieprojecten, interieur, dakconstructies en alles voor de tuin.

Alle houtsoorten hebben hun specifieke eigenschappen, daarom is het belangrijk om het juiste type te kiezen voor iedere toepassingen.

Ultieme service

Hoe wij ons onderscheiden van andere houtbedrijven? Wij kennen onze materialen door en door en zullen u steeds een optimaal advies geven. Daarnaast krijgt u bij ons:

  • gericht 1-op-1-advies
  • een persoonlijke offerte
  • duurzame houtoplossingen

Dankzij onze jarenlange knowhow, gedreven medewerkers en toekomstgericht denken zijn wij gegroeid tot dé houtspecialist van België en omstreken.

Meer info over kwaliteitshout

Heeft u nog vragen of hout en zijn duurzaamheid? Wilt u een project uitwerken in hout en zou u graag een offerte laten opstellen?

Kom dan gerust langs in onze showroom. Wij helpen u met veel plezier verder!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, xlsx, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.