ONZE DIENSTEN

 

 

ZAAGWERK

Standaardafmetingen kunnen met onze diverse zaagmachines verzaagd worden.

Wij beschikken over een lintzaag, en drie paneelzagen waarvan één opdeelzaag.

Met onze cnc gestuurde opdeelzaag kunnen wij voor u divers zaagwerk uitvoeren. Daarbij maken wij gebruik van de ARDIS software die toelaat zo efficiënt mogelijk te zagen. U kan het zaagschema hier downloaden.


SCHAAFWERK

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om ruw hout thuis te gaan schaven. Daarom kan u het ruwe hout dat u bij ons aankoopt tevens laten schaven in de maten die u nodig heeft. Heeft u grotere projecten waarvoor u geschaafd materiaal nodig heeft, balken voor een houtskelet,  gevelbekleding, plankenvloeren, ... Wij beschikken tevens over een industriële schaaflijn waarop wij dit kunnen uitvoeren.

 

FREESWERK

Een hoek of een gleuf frezen, eventueel een lijst op maat gemaakt. Wij beschikken over de machines en vakmensen om dit voor u te realiseren.

VERHUUR PARKETSCHUURMACHINES - POLIERMACHINES

Wilt u uw plankenvloer herstellen of restaureren. Of misschien gewoon een opfrisbeurt geven. Bij ons kan u terecht voor het huren van de machines en de toebehoren. Wij zijn tevens verdeler van de WOCA & Rubio Monocoat producten die u met deze machines moeiteloos kan aanbrengen.

 

 

DRENKSTATION

Wij beschikken over een eigen drenkstation waarin wij moeiteloos diverse producten kunnen drenken. Dit gebeurt met milieuvriendelijke producten op waterbasis.

TRANSPORT

Met onze vrachtwagen, die voorzien is van een kraan, leveren wij gratis aan huis in een straal van ± 25km.